Politica de vanzare

APLICABILITATEA CONDITIILOR GENERALE DE VÂNZARE

1.1 Fiecare comanda transmisa online sau prin telefon catre Motogolan, un brand licentiat catre Man X Machine Business Hub SRL România (“Man X Machine Business Hub SRL“) este guvernata de prezentele Conditii Generale de Vânzare si se supune conditiilor specifice aplicabile comenzilor efectuate pe site sau în Motogolan showroom.

1.2 Man X Machine Business Hub SRL îsi rezerva dreptul de a modifica aceste Conditii Generale de Vânzare în orice moment, prin publicarea online a unei noi versiuni.

1.3 Informatii privind deseurile reciclabile.

Pretul reciclarii deseurilor include costurile colectarii, tratarii si eliminarii în conditii de protectie a mediului a deseurilor conform legislasiei în vigoare. Utilizatorii sunt responsabili de a colecta separat si de a nu le elimina împreuna cu deseurile municipale nesortate, având în vedere potentialele efecte nocive asupra mediului si sanatatii umane.

în materie de sanatate si siguranta, în acest context utilizatorul final fiind direct raspunzator de asigurarea trasabilitatii conforme spre o instalatie specifica de tratare/eliminare a riscului contaminant.

2. COMENZI

2.1 Puteti efectua comenzile astfel:

• Prin telefon: 0040730202357

• Online: www.motogolan.ro, sau versiunea pentru mobil

2.2 Man X Machine Business Hub SRL livreaza produse pe teritoriul si in afara României, în limita stocurilor disponibile.

2.3 Man X Machine Business Hub SRL îsi rezerva dreptul de a refuza comenzi.

3. LIVRARE

3.1 Daca efectuati comanda pâna în ora 16:00, într-o zi lucratoare, aceasta va va fi livrata la adresa indicata în cel mult 20 zile lucratoare. În cazuri exceptionale, de exemplu conditii meteorologice nefavorabile, livrarea în zone greu accesibile sau în perioade foarte aglomerate din an (Black Friday, Craciun, etc.), livrarea poate suferi întârzieri.

3.2 Costul de livrare este comunicat inainte de a inchide comanda. În cazul livrarilor efectuate în zona Deltei si pentru care este necesar transport cu bacul va rugam contactati-ne la datele de contact afisate pe www.motogolan.ro pentru a afla costurile de transport.

3.3 Beneficiati de livrare gratuita pentru comenzile efectuate online care contin produse in valoare cumulate de peste 800 de RON. În cazul livrarilor efectuate în zona Deltei si pentru care este necesar transport cu bacul va rugam contactati-ne la datele de contact afisate pe www.motogolan.ro pentru a afla costurile de transport.

3.4 Daca solicitati un alt mijloc de livrare, diferit de cele utilizate în mod obisnuit de Man X Machine Business Hub SRL, orice costuri suplimentare vor fi suportate de dumneavoastra.

3.5 Riscul de pierdere sau deteriorare a produselor va este transferat în momentul livrarii.

4. VERIFICAREA PRODUSELOR

4.1 La receptionarea produselor comandate online este responsabilitatea dumneavoastra sa va asigurati ca produsele livrate corespund din punct de vedere calitativ si cantitativ asteptarilor dumneavoastra. În cazul constatarii unor defecte sau neconcordante va rugam informati  Man X Machine Business Hub SRL, la numarul de telefon 0040730202357 sau prin e-mail la gabriel@motogolan.ro  în termen de doua zile lucratoare de la data primirii neconforme, având de asemenea responsabilitatea de a pastra si de arata toate facturile aferente si avizele de livrare semnate precum si produsele deteriorate.

4.2 În astfel de situatii, Man X Machine Business Hub SRL va va furniza produse identice la schimb sau va restitui integral suma achitata, daca se solicita.

5. POLITICA DE RETURNARE

5.1 Conform Ordonantei de Urgenta nr. 34-2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate la distanta aveti dreptul de a returna produsele comandate online sau prin telefon care nu va convin, fara nicio explicatie, în termen de 14 zile de la primirea acestora. Returnarea acestora se va efectua pe cheltuilala dumneavoastra, prin curier, iar adresa pentru returnare va va fi comunicata de reprezentantii Man X Machine Business Hub, pe care îi puteti contacta la numarul de telefon 0040730202357 sau la adresa de e-mail gabriel@motogolan.ro.

5.2 Produsul returnat trebuie sa fie în aceeasi stare în care a fost livrat si însotit de factura aferenta. Nu se accepta pentru returnare produse care prezinta modificari fizice, urme de folosire excesiva si/ sau interventii neautorizate etc. Nu se accepta pentru returnare cutiile care au fost desigilate. Clientul este responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezulta din manipulari, altele decât cele necesare pentru determinarea naturii, calitatilor si functionarii produselor. Lipsa ambalajului original poate determina deteriorarea produselor în momentul returului. Daca aceste conditii sunt întrunite, Man X Machine Business Hub SRL va va rambursa valoarea aferenta produselor livrate strict în baza conditiilor mentionate mai sus, în termen de maximum 14 de zile de la data la care suntem informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract. Cheltuielile de expediere a produselor returnate vor fi suportate de dumneavoastra.

5.3 În cazul în care decideti sa returnati produsele achizitionate online va rugam parcurgeti etapele procesului de retur, în termen de maximum 14 zile, calculate de la data la care ati intrat în posesia fizica a produsului. Pentru a va exercita dreptul de retragere trebuie sa ne informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract, utilizând o declaratie neechivoca – în acest scop, puteti folosi modelul formularului de retragere transmis de reprezentantii Man X Machine Business Hub SRL; folosirea lui nu este însa obligatorie si puteti folosi de asemenea si alte modalitati – de exemplu un e-mail la adresa  gabriel@motogolan.ro. Indiferent de modalitatea aleasa, va trebui sa transmiteti urmatoarele informatii: numele dumneavoastra, adresa dumneavoastra postala si, daca este cazul, numarul dumneavoastra de telefon si adresa de e-mail. Daca optati pentru folosirea formularului de retragere va rugam sa contactati reprezentantii   Man X Machine Business Hub SRL conform celor de mai jos.

– Contactati    Man X Machine Business Hub SRL la numarul de telefon   0040730202357sau prin e-mail la Gabriel@motogolan.ro

– Completati formularul de returnare primit din partea reprezentantilor   Man X Machine Business Hub si asigurati-va ca îl veti transmite în forma scanata la adresa de e-mail Gabriel@motogolan.ro. Daca folositi aceasta optiune va vom transmite fara întârziere, pe un suport durabil, de exemplu prin e-mail, confirmarea de primire a cererii de retragere.

– Returnati produsul sau produsele la adresa comunicata de reprezentantii   Man X Machine Business Hub. Expediati produsele la adresa comunicata de reprezentantii   Man X Machine Business Hub SRL, fara întârzieri nejustificate si, în orice caz, în decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-ati comunicat retragerea. Termenul este respectat daca produsele sunt trimise înapoi înainte de expirarea perioadei de 14 zile. Va trebui sa suportati costul direct al returnarii produselor. Sunteti responsabili pentru diminuarea valorii produselor care rezulta din manipulari, altele decât cele necesare pentru determinarea naturii, calitatii si functionarii produselor. Raspunderea pentru integritatea produselor returnate pe timpul transportului va revine. Vom refuza primirea coletului în situatia în care constatam ca produsul returnat prezinta modificari fata de starea comunicata în formularul de returnare.

– Daca va retrageti vom rambursa orice suma pe care am primit-o de la dumneavoastra, inclusiv costurile de livrare, cu exceptia costurilor suplimentare determinate de faptul ca ati ales o alta modalitate de livrare decât cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi, fara întârzieri nejustificate si, în orice caz, nu mai târziu de 14 zile de la data la care suntem informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract. Nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursari.

– În cazul în care doriti sa primiti alte produse decât cele comandate initial va trebui sa efectuati o noua comanda


6. PRETURI SI FACTURARE

6.1 Preturile facturate pentru produsele comandate de dumneavoastra sunt cele în vigoare la data efectuarii comenzii si includ TVA dar exclud taxele de livrare.

6.2 Taxa de livrare, inclusa separat pe factura, se aplica tuturor comenzilor efectuate online sau telefonic.

6.3 Man X Machine Business Hub SRL nu ofera discounturi sau reduceri pentru comenzi/cantitati angro sau comerciale.

7. PLATA

7.1. Suma de plata se achita:

– prin card bancar, sau virare in cont integral, înainte de expedierea produselor comandate, pentru comenzile efectuate pe site;

– în numerar, ramburs, la livrare, pentru comenzile efectuate pe site sau prin telefon;

– in numerar sau prin card pentru produsele achizitionate direct de la sediu sau in cadrul targurilor si evenimentelor cu vanzare.

8. GARANTIA SI ASISTENTA POST-VÂNZARE

8.1 Produsele Man X Machine Business Hub SRL sunt garantate de producator în conformitate cu termenii si conditiile aplicabile din documentatia originala a produsului; aceasta garantie nu aduce însa atingere drepturilor dumneavoastra legale prevazute de legea privind protectia consumatorului.

8.2 Pentru orice întrebari referitoare la operarea si întretinerea produselor dumneavoastra achizitionate prin Man X Machine Business Hub SRL, precum si pentru asistenta post-vânzare, va rugam sa contactati Man X Machine Business Hub SRL prin telefon pentru recomandari si ajutor.

9. LEGISLATIA SI JURISDICTIA APLICABILE

9.1 Prezentele Conditii Generale de Vânzare sunt guvernate de legislatia din România.

9.2 Instantele de judecata din România au jurisdictie exclusiva

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.